Gebakken Oesterzwammen Met Sesamkorstje

2
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de veldsla schoon. Verdeel de veldsla en alfalfa over 2 bordjes. Maak het lente-uitje schoon en snijd het in dunne ringetjes. Veeg de oesterzwammen schoon en snijd de dikke steeltjes weg. Klop in een diep bord het ei los met de sojasaus, sherry en ketoembar. Haal de oesterzwammen eerst door het eimengsel en druk ze daarna in het sesamzaad. Druk de zaadjes goed aan. Verhit de olie in een koekepan en bak de oesterzwammen in 5 minuten bruin en gaar. Leg de oesterzwammen op het bedje van veldsla en alfalfa en strooi de lente-uitjes erover. Schep de kerriesaus ernaast. Lekker met gegratineerde aardappelpuree.

Gebakken Oesterzwammen Met Sesamkorstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm in sesamkorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeforelfilet in een sesamkorstje, venkelpuree
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante kipfilet met sesamkorstje
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in sesamkorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept