Varkensfilet Met Gorgonzola

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan olie verhitten en hierin varkenslapjes aan elke kant in 3-4 min. goudbruin bakken. Lapjes uit pan nemen en in ovenvaste schaal leggen. In achtergebleven olie sjalot en knoflook ongeveer 5 min. zachtjes bakken. Wijn erbij schenken, aan de kook brengen en tot de helft in laten koken. Room toevoegen en saus tot gewenste dikte laten inkoken. 150gr. gorgonzola door saus roeren. Saus over vlees in ovenschaal schenken, 50gr. gorgonzola erover strooien. Vlees in midden van oven in nog 10min. gaar laten worden en laten gratineren. lekker met haricots vert en brood of pasta.(ik zelf heb het met romige prei, tijmworteltjes en ovenfrietjes gegeten).

Varkensfilet Met Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept