Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. Fruit de ui in olijfolie, voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de kruiden toe en bak 15 minuten onder voortdurend roeren. Roer er tot slot de gehakte peterselie doorheen. Klop de eieren in een kom en doe die bij het gehakt-mengsel. Laat al roerend 2 minuten stoven tot het geheel er creme-achtig uitziet. Proef en corrigeer eventueel de smaak met kruiden. Snij de deegvellen in drie rechthoeken van gelijke grootte. Leg de vellen op elkaar en dek af met een vochtige theedoek. Bestrijk een van de deegrechthoeken dun met de gesmolten boter. Over een van de smalle kanten 1 tl vulling verdelen. Sla de uiteindenen randjes van het deeglapje om de vulling heen en rol het deeg op in de vorm van een sigaar. Herhaal dit met de resterende deeglapjes. Leg de sigaren naast elkaar op een ingevet bakblik. Bestrijk met de gesmolten boter en bak 25 tot 30 minuten tot ze goudbruin zijn. Serveer warm.
Oud En Nieuw: Marokkaanse Sigaren is een recept van Smulweb.nl