Wijngelei Met Jamaicapeper

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de rode wijn met de kruiden. Laat 15 minuten trekken. Zeef de wijn. Voeg er de rum, het citroensap en de suiker bij. Vermeng het mengsel een beetje, tot de gelatine volledig opgelost is. Verwarm de witte wijn met de kruiden. Laat eveneens 15 minuten trekken. Zeef de wijn en voeg er het citroensap, de suiker en de gelatine bij. Verwarm ook dit tot de gelatine volledig opgelost is. Spoel een vorm met koud water. Giet er de rode gelei in. Laat opstijven. Giet bovenop de witte gelei en laat opstijven. Ontvorm. Snij de gelei in rondjes of blokjes. Wentel ze in de suiker. Serveer de geleisnoepjes in papieren bakjes.

Wijngelei Met Jamaicapeper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brosse Walnoten
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met appelen en speculaas
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddestoelenketchup
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roségelei met frambozen en muntroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-wijngelei met bramen en vanillesaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Toast met pittige kaas en wijngelei
30 min Snack
Bekijk recept
Konijnenrug In Witte Wijngelei
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept