Salsa Rossa.

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Fruit de knoflook in de olijfolie tot die goudbruin ziet. -Voeg de basilicumsteeltjes toe. -Roer om en voeg dan de tomaten met een snuifje zout toe. -Kook het geheel heel zachtjes,ongeveer 1 uur zodat de saus indikt en de smaak geconcentreerder wordt. -Gril intussen de rode paprika en de pepers onder een hete grill of eventueel op de barbeque. -Keer ze af en toe tot ze overal zwart zien en blaren vertonen. -Doe ze in een kom en dek deze af met plasticfolie. -Na een half uurtje haal je de folie eraf en trek voorzichtig de velletjes van de paprika en de pepers. -Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Haal als de tomatensaus dik en geconcentreerd is de pan van het vuur en voeg de paprika en de pepers toe. -Breng de salsa op smaak met peper en zout. -Roer de basilicumblaadjes erdoor. -Giet een paar scheuten van je beste olijfolie erdoor.

Salsa Rossa. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza bianca & rossa
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie's Wereldburger
Bekijk recept
Carpaccio Di Rapa Rossa ( Salade Bietjes Met Geitenkaas)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept