Rozijnen-sinaasappel-wentel Teefjes Met Vanille Ijs

2
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem bij voorkeur rozijnenbrood zonde spijs klop het ei los en meng dit met de melk en het sinaasappelsap met sinaasappelrasp week de rozijnensneetjes in dit mengsel tot al het vocht gelijk matig is opgenomen verhit de boter in de pan waar de sneetjes naast elkaar passen en bak de sneetjes aan beide kanten bruin de poedersuiker en kaneel door elkaar en bestrooi het over de sneetjes dan de ijs en klaar

Rozijnen-sinaasappel-wentel Teefjes Met Vanille Ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept