Het vlees wassen, droogdeppen en in stukjes snijden. De paprika's en de champignons schoonmaken en wassen. De uien schillen. De paprika's en de uien in stukken snijden. Aan enkele spiesen om en om stukken paprika, ui, rund- en varkensvlees rijgen. Aan andere om en om stukken paprika, ui, champignons en kipfilet. De Spaanse peper wassen, schoonmaken, in de lengte doormidden snijden en de zaadjes met een scherp mes eruit snijden. De Spaanse peper in dobbelsteentjes snijden. De gewassen tijm en de peper- korrels fijnhakken. De knoflook schillen en persen. Alles zorgvul- dig door de olijfolie roeren tot een marinade. De spiesen in een grote, platte schaalleggen en de marinade eroverheen gieten. De spiesen ca. 10 uur afgedekt in de koelkast laten marineren. Dan de spiesen uit de marinade halen en goed laten uitlekken. De marinade bewaren en bij de barbecue klaarzetten. De spiesen in een grote, platte schaalleggen en de marinade eroverheen gieten. De spiesen ca. 10 uur afgedekt in de koelkast laten marineren. Dan de spiesen uit de marinade halen en goed laten uitlekken. De marinade bewaren en bij de barbecue klaarzetten. De spiesen onder voortdurend keren ca. 8 minuten roosteren en ze regelmatig met de marinade bestrijken. De spiesen onder voortdurend keren ca. 8 minuten roosteren en ze regelmatig met de marinade bestrijken.