Zoek
TIM SOEN YU (zoetzure Vis)
4
30-60 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750g witte vis (vers of uit diepvries)in stukken van 5x10 cm
1+1/2 t zout
2 e olie en 1 e margarine
1 rode chillipeper zonder pitjes en in dunne halve reepjes gesneden
5 lenteuitjes in dunne ringen gesneden(of ui)
3cm verse gemberwortel fijn
1 rode en 1 groene paprika in dunne reepjes gesneden
3 e sojasaus
3 e witte wijnazijn
1+1/2 e suiker
40 g tomatenpure
5 e sinaasappelsap
100 ml kippebouillon
maizena en water voor dikmaken van
Bereiding
1
Vrijf vis in met zout en bak vis op middelmatig vuur bruin in olie en margarine.
2
Haal vis uit pan en voeg toe chilliepeper, gember, lenteuitjes, paprika..
3
Bak even aan en voeg overige ingredienten toe en bring aan kook.
4
Voeg vis eraan toe en bedekt even met saus.
5
Laat vis en saus garen met deksel schuin op de pan (zo 15-20 min.)
6
Maak saus met maizena dikker als te dun.
TIM SOEN YU (zoetzure Vis) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gadogado van Tim Douwsma
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tub Tim Grob
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Nasi Tim
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tim Soen Jok (zoetzuur Varkensvlees)
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept