Pindasoep Uit Ghana

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook vlees gaar in bouillon.
  • 2 Roerbak uien, knoflook, paprika en stukjes tomaat voor drie min. en voeg erna de kruiden en specerijen eraan toe en roerbak verder voor twee min.
  • 3 Voeg tomatenpuree, bouillon en pindakaas toe en maak een gladde soep.
  • 4 Voeg nu in blokjes gesneden vlees en stukken vis toe en als verse vis gebruik worden maak vis gaar maar dat het nog wel in hele stukjes blijven.
  • 5 Garneer met dunne ringen lenteui. Als soep te dik word, kan je er water aan toevoegen.

Pindasoep Uit Ghana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ghana:Atadwe Merekye
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden Lamsvlees Met Komijn (Ghana)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ghana
30-60 min -
Bekijk recept

Maaltijdpindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep met alfalfa en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische pindasoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept