MOKSIE METIE MET WITTE RIJST

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebuiksaanwijzing op de verpakking in water met zout gaar. Verhit intussen 3 eetlepels olie in een diepe braadpan of wok. Roerbak hierin de hamlapjes 5 minuten op een hoog vuur. Neem ze uit de pan, schenk de rest van de olie in de pan en roerbak hierin de kippenboutjes 8 minuten op een hoog vuur. Neem ze uit de pan. Doe de speklapjes in de pan en roerbak ze 8 minuten op een hoog vuur. Neem ze uit de pan. Roerbak de ui, de bosui en de paksoi met een snufje zout op hoog vuur 3 minuten in het bakvet. Neem de groenten uit de pan. Doe het vlees terug in de pan. Leng de maizena aan met de bouillon en voeg het mengsel aan het vlees toe. Breng het geheel aan de kook en laat het op een zacht vuur 5 minuten zachtjes koken. Voeg eventueel naar smaak de Madam Janet en zout toe.

MOKSIE METIE MET WITTE RIJST is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Moksie Alesie Trafasie (gele Rijst Met Moksie Metie)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksie Alesie Trafasie (goudgele Rijstgerecht)
20-30 min -
Bekijk recept
Moksie Alesi met Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Moksie Alesie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept