Pisang Goreng.

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom en voeg wat zout toe. Roer er zoveel van het lauwwarm water doot tot er een glad maar niet te dun beslag ontstaat. Klop het eiwit stijf en schep door het beslag. Laat het 10 min. rusten. Verhit olie om in te frituren. Pel de bananen en snij ze overlangs door, haal ze voorzichtig door het beslag en frituur ze in de hete olie. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.

Pisang Goreng. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pisang goreng
Bekijk recept
Pisang Goreng
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Pisang Goreng, Gebakken Banaan Op Z'N Indisch
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept