Bom's Andijvie Wok

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de wok tot bloedverziekend heet. doe er wat olie in (b.v. arachide)en bak het vlees al omscheppend aan, voeg de hele en ingesneden madam Jeanette peper toe en de 5 spice (anderhalve theelepel)en de ui, en bak alles nog even door tot de ui licht bruin kleurt. doe de andijvie erbij en draai het vuur wat lager, blijf goed rondscheppen, Laat alles lekker doorpruttelen tot het vlees gaar is. Haal de peper eruit als hij zn hete sappen afgegeven heeft (pas op! heet!).voeg zout naar smaak toe.

Bom's Andijvie Wok is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biefstuk met karwijsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocolade bom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerst Bom
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bom Met Vuurwerk
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept