Zoek
Warm Stokbrood Met Roomkaas En Olijven
4
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 voorgebakken stokbrood
1 kuipje Saint Moret
roomkaas
1 sjalot
20 pitloze zwarte olijven
3 takjes peterselie Hulpmiddelen Aluminiumfolie Hulpmiddelen - Aluminiumfolie Voorbereiding Sjalot pellen en fijnsnipperen. Olijven in kleine stukjes snijden en de peterselie in een kopje fijnknippen.
In een kom de roomkaas vermengen met de sjalot
olijven en peterselie.
Stokbrood opensnijden en bestrijken met het olijvenmengsel.
Verpak het brood goed in een stuk folie. Bereidingswijze Bak het brood op de hete barbeque in 15-20
door en door warm.
Maak het folie open en snijd het brood in plakjes. Serveertips Je kunt het gvulde brood ook in 4 stukken snijden en afzonderlijk verpakken en ze in de oven afbakken ipv op de barbeque.
(recept uit Allerhande 1994) Bron Allerhande
Bereiding
Bak het brood op de hete barbeque in 15-20 door en door warm. Maak het folie open en snijd het brood in plakjes.
Warm Stokbrood Met Roomkaas En Olijven is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept