Andijvie Met Kwark, Kaas En Kummel

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij, was en blancheer de andijvie (ruim water koken, andijvie erin totdat het water weer kookt, dan meteen andijvie er weer uit)Spoel de andijvie koud en laat uitlekken.Fruit het uitje met 4 eetl. kummel in de boter. Spatel de andijvie erdoor. Breng op smaak met zout, peper en azijn. Schik alles in een ovenschaal.Maak dan een mengseltje van de kwark en de kaas en giet dit over de andijvie. Garneer met de rest van de kummel en bak af in 20 minuten in de oven.

Andijvie Met Kwark, Kaas En Kummel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met kummeljus van restaurant Ratskeller
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpasteitjes met venkel en dille
1 uur-
Bekijk recept
Lauwwarme spitskoolsalade met karwijzaad
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept