Witte Gemberbonbons

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De amandelen hakken en in een vette koekenpan onder regelmatig omscheppen lichtbruin roosteren. De chocolade in stukjes breken en in een steelpannetje doen. Het steelpannetje in een pan met bijna kokend water zetten en de chocolade laten smelten. Amandelen, honing, room en fijngehakte gember erdoor roeren. Met 2 theel kleine bergjes chocolade op een stukje aluminiumfolie leggen. De bonbons laten afkoelen tot ze hard worden.

Witte Gemberbonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberbonbons
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept