Gefrituurde Roodbaars.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de tomaten onder de grill. Snijd 500 gram Roodbaarsfilet (of Kabeljauwfilet) in reepjes. Bestrooi de vis met zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit ongeveer 2 deciliter olijfolie en bak de visreepjes in porties goudbruin en knapperig. Verdeel over 4 borden de warme saus. Leg de tomaat in de saus. Verdeel de visreepjes over de tomaat. Garneer met verse basilicum.

Gefrituurde Roodbaars. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept