Gevulde Forel Met Venkel

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rest van sinaasappelrasp en bieslook door verse roomkaas mengen. Buikholten van forellen bestrooien met zout en peper, roomkaasmengsel erin uitstruiken. Gevulde forellen op venkel leggen. Schaal afdekken met magnetronfolie. In magnetron forellen 8-10min verwarmen op ca. 600Watt. Uit oven forellen nog ca. 2min laten nagaren. Intussen vrijgekomen vocht in magnetronschaaltje schenken, bouillontablet erboven verkruimelen. Kokosroom en rest van sinaasappelsap erdoor roeren en saus 1-2min op vol vermogen in magnetron verwarmen. Forel en venkel over twee borden verdelen, garneren met saus en venkelgroen.

Gevulde Forel Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept