2 kleine courgettes (300g),
zout,
100gr gorgonzola,
1 teentje knoflook,
2 eieren
2 eidooiers,
3 eetlepels slagroom,
2 theelepels Italiaanse keukenkruiden,
versgemalen peper,
? zakje waterkers,
4 cherrytomaatjes. Hulpmiddelen Magnetron,
4 kleine soufflepotjes (inhoud 1? dl) Hulpmiddelen - Magnetron,
4 kleine soufflepotjes (inhoud 1? dl) Voorbereiding Courgette wassen en in stukjes snijden. In een glazen schaal doen en bestrooien met zout. Afdekken
in de magnetron op vol vermogen (600- 700 Watt) de courgettes in ca. 3 minuten gaar laten worden. Courgettes goed laten uitlekken. Intussen Gorgonzola in stukjes snijden. In keukenmachine courgettes pureren. Knoflook er boven uitpersen. Toe voegen: Gorgonzola
eieren
eidooiers
slagroom
Italiaanse keukenkruiden en peper. Tot een egaal mengsel mengen. Vier kleine souffleschaaltjes invetten en courgettemengsel erover verdelen. Bereidingswijze Courgette-timbaaltjes een voor een in de magnetron vol vermogen (600-700 Watt) in Ca. 2 minuten gaar laten worden. Boven vier bordjes keren. Garneren met waterkers en cherrytomaatjes. Serveertips Lekker met geroosterd b