Gepocheerde Tongfilets Met Beurr Blanc Saus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tong filets goet schoonmaken, wassen droogdeppen, en aan beide zijden bestrooien met zeezout en peper uit de molen. een 10 min. laten staan. De gemaakte gastriqe " au bain marie " aan de kook brengen, en de klonjes gekooelde boter er door kloppen. eventuweel nog wat zout en peper uit de molen toevoegen. DE Zelgemaakte visbouillon aan de kookbrengen zo dat de bouillon net niet beweegd. de tongfilets in 2 a 3 min gaar laten worden.

Gepocheerde Tongfilets Met Beurr Blanc Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept