Schil de ui, sjalotjes en de wortel. Snij ze in rondjes. Maak het stukje selderij schoon en snij het fijn. Was wat peterselie en hak die fijn. Doe de helft van de groenten op de bodem van een diepe platte schaal, leg er de biefstukken op, bedek deze met tijm, laurier, peper en de rest van de groenten. Sprenkel er de wijn en de azijn over. Geef er wat zout bij en laat de biefstukken 2 uur marineren. Draai het vlees af en toe om. Droog de biefstukken af en zeef de marinade. Snij uit het brood mooie croutons en bruineer deze in wat boter. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Smelt in dezelfde pan de rest van de boter en sauteer hierin de biefstukken 2 minuten aan iedere kant. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Deglaceer de pan met wat gezeefd vocht van de marinade. Geef er langzaam de rest van de marinade bij, de room en een scheut citroensap. Schenk de saus over het vlees en de croutons en serveer.