Gevuld Varkenshaasje

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Open met een lang en puntig mes de varkenshaasjes, zonder door het vlees heen te steken. Maak de paprika′s schoon, haal er de pitjes en de zaadlijsten uit en snij ze in fijne brunoise. Maak het gehakt goed op smaak, meng er de groene en rode paprika door. Snij ook het uitje zeer fijn en fruit het in wat boter lichtbruin. Voeg ook dit bij de farce. Voeg ook het ei toe en naar behoefte mie de pain. Vul de varkenshaasjes met farce met behulp van een spuitzak zonder tuit. Sauteer ze mooi bruin en gaar in 30 minuten. Trancheer ze in 1 cm dikke plakjes.

Gevuld Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept