Verdeel de kip in 8 stukken (of neem bouten) en bak deze rondom bruin in de boter op een laag afgestelde warmtebron. Bestrooi ze met het zout en de peper, sprenkel de helft van de wijn toe. Laat de kip 25 min. zachtjes gaar stoven met de deksel op de pan. Keer de stukken kip enkele keren en voeg de bouillon toe. Pel de sjalotten en snijd deze met de gewassen peterselie en basilicum fijn. Was de citroen onder warm water, dep hem droog en snijd er 8 partjes van. Neem de stukken kip uit de pan en houd ze warm. Snijd de lever in blokjes(kan je ook apart kopen). Stoof de fijngesneden sjalotten gaar in het stoofvocht, laat ze niet bruin worden. Voeg de blokjes lever en de rest van de wijn toe en laat de saus inkoken. Verwarm de stukken kip nog even in de saus, bestrooi ze met de fijngesneden kruiden en serveer ze met de partjes citroen. EET SMAKELIJK.