Kip Kerrie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kip bestrooien met kerrie, kipfilet aanbakken in de boter, de prei en paprika toevoegen en even mee bakken, de tijm, foelie, en een 1/2 dl. water toevoegen en het geheel in ca. 15 minuten gaar smoren. Als de kip en de groente gaar zijn, de tauge toevoegen en even mee laten smoren. De bloem met de kerrie vermengen en aanmengen met koud water. Dit al roerende bij de kip met groenten voegen. Het geheel ca. 4 minuten laten doorkoken tot het gebonden is. Het fruit, de rozijnen en de gember toevoegen. Eet smakelijk

Kip Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept