Deense Varkensvlees

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi speklapjes met zout en peper.
  • 2 Bak speklapjes in boter bruin.
  • 3 Leg speklapjes in een ovenschaal en giet braadvet erover.
  • 4 Leg de uienringen, plakjes appel, en pruimen op en rond het vlees.
  • 5 Schenk het warme water erin en dek schaal af met aluminiumfolie.
  • 6 Bak voor 30 min. bij 200*C of tot gaar.
  • 7 Roer de zure room erdoor en serveer het gerecht in de schaal.

Deense Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept