Zoek
IJSDRUIVEN EN ROOMIJS
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Witte rijpe druiven-korrels
ontpit - witte suiker - roomijs van goede merk - fijngekapte nootjes Bereidingswijze 1. Was druiven en rol ze door de suiker. 2. Doe druivenkorrels in een diepvries bakje en laten ze invriesen. 3. Schep roomijs in toetje schaaltje en verdeel half gevroren druivenkorrels over ijs. 4. Besprenkel met fijngekapte nootjes. Serveertips
Als je het nog verfijner wilt maken kan je ook de vel van de druiven halen.
Op deze manier kan je dus nog h??rlijk genieten van druiven gedurende de winter doordat je de druiven tot een half jaar kan invri
Bereiding
1
Was druiven en rol ze door de suiker.
2
Doe druivenkorrels in een diepvries bakje en laten ze invriesen.
3
Schep roomijs in toetje schaaltje en verdeel half gevroren druivenkorrels over ijs.
4
Besprenkel met fijngekapte nootjes.
IJSDRUIVEN EN ROOMIJS is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min-
Nagerecht
Bekijk recept