Tonijnsalade Met Rode Bieten En Zilveruitjes

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal tonijn met twee vorken uit elkaar in niet te kleine stukken in een mengkom.
  • 2 Snijd tien olijven in heel dunne plakjes en de overige acht doormidden en houd se apart voor garnering.
  • 3 Doe de plakjes olijven, de rode biet en zilveruitjes bij de tonijn in meng-schaal.
  • 4 Roer de mayonaise, yoghurt of zure room, zout, paprikapoeder en de ketchup door elkaar.
  • 5 Schep de saus luchtig door het tonijn-mengsel.
  • 6 Verdeel Tonijnsalade over vier bordjes.
  • 7 Garneer elke salade met twee ei partjes, vier halve olijven met vulling naar boven en een takje dille.

Tonijnsalade Met Rode Bieten En Zilveruitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept