Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in partjes. Pel en snipper de knoflook. Maak de peper schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in ringetjes. Was de paksoi en snijd de stengels en bladeren in reepjes. Verhit een scheut olie in een hoge pan en fruit de knoflook en peper. Voeg de suiker en pindakaas toe. Laat de pindakaas smelten. Voeg al roerend de bouillon toe. Roer de kokosmelk erdoor. Breng de soep op smaak met ketjap en zout. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak het witte gedeelte van de paksoi ca. 2 minuten. Voeg het groene blad toe en bak nog een minuutje. Schep de paksoi en eipartjes in de borden en schep de soep erop. Besprenkel de soep met limoensap en strooi de gebakken uitjes erover. Tips ? De soep wordt vegetarisch met groentebouillon. Als je er juist vlees in wilt, kun je gare kipfilet toevoegen. ? Je kunt de soep ook pittig maken met sambal. ? Voeg eventueel gehakte lente-uitjes en koriander toe. ? Serveer kroepoek of naanbrood bij de soep.