Bosuitjessoep

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de bosuitjes en snij ze in stukken van ca. 3 cm. Pel de knoflookteentjes. Verhit de boter in een pan en bak hierin de bosui ca. 2 min. Pers de knoflook erboven en blus het uienmengsel af met de witte wijn. Voeg het warme water toe en verkruimel er de groentebouillon boven. Breng de soep eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper. Rooster het stokbrood net onder de grill. Beleg het stokbrood met de geitenkaas en laat de kaas net onder de grill even smelten. Hak de peterselie en roer deze door de soep. Schep de soep in 4 kommen en verdeel er de plakken stokbrood over.

Bosuitjessoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige bosuitjessoep
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Romige bosuitjessoep
25 min Bijgerecht
Bekijk recept