Surinaamse Kapucijners

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het gehakt rul in boter of olie. Voeg de knoflook en gesnipperde ui toe. Na een paar minuten de tomaat erbij. Wanneer de tomaat zacht wordt, voeg je de ketjap, de oestersaus, het bouillonblokje, sambal naar smaak, zwarte peper en het water toe. Laat 5 minuten sudderen en proef even. Misschien moet er nog wat bij van het een of ander. De kapucijners doe je er bij en dan laat je het geheel nog 10 minuten sudderen.

Surinaamse Kapucijners is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept