Witlof Met Ham En Kaassaus Uit De Magnetron

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het 8 minuten op de hoogste stand koken [ik heb een 900 watt]. Haal de schaal uit de magnetron en laat even staan. Dan de saus maken: Doe de margarine in een wijde pyrexkan van 1 liter inhoud {niet kleiner, anders kookt het over], roer er de bloem doorheen voeg water en melk toe + het bouillonblok. Nog eens flink met de garde roeren tot het helemaal gemengd is. Het blijft misschien wat korrelig, maar dat komt helemaal goede als je het 4 minuten op de hoogste stand verwarmd en weer goed met de garde roert. Daarna de kaas toevoegen en roeren. Nu ga je de witlof even omschudden en nog 4 minuten op de hoogste stand verwarmen. Dan de witlof door een vergiet afgieten en de saus vermengen met de witlof.

Witlof Met Ham En Kaassaus Uit De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept