Pel de gekookte eieren. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in de lengte in 4 0f 6 stukjes. Wrijf de ui, de knoflook en de peper samen fijn en snijd de tomaat klein. Verhit de olie in een diepe braadpan en bak de hard gekookte eieren lichtbruin; haal ze daarna uit de pan. Bak daar nu de stukjes aardappel lichtbruin in en haal ze uit de pan. Fruit de fijngewreven kruiden 2 min., doe de tomaat erbij, fruit die even mee en voeg na 2 min. de massala toe. Fruit alles te samen, voeg nu de eieren toe en de stukjes aardappel en meng alles voorzichtig maar goed door elkaar. Bak het geheel, al omscheppend, nog 5 min. goed door. Doe er dan de selderij, het zout en het water bij en laat het gerecht op een matig vuur nog 20 min. sudderen. De stukjes aardappel moeten zoveel mogelijke heel blijven. Neem dus geen kruimige aardappelen.