Kerrierijst Met Doperwten En Kabeljauw

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis in blokjes van ca 3 cm snijden. De vis inwrijven met wat zout en enkele druppels citroen- of limoensap en 5 minuten in laten trekken. De ui pellen en kleinsnijden. de olie in een pan verhitten en de ui met de kerrie ca. 2 minuten zachtjes fruiten. De (ongekookte) Surinaamse rijst toeoegen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Doperwten, wijn, bouillontablet en 4 dl water toevoegen. Met het eksel op de pan aan de kook brengen, dan 12 minuten zachtjes laten koken. Af en toe omroeren. De visblokjes erdoor roeren en nog 12 minuten zachtjes laten koken. Af en toe omroeren. Intussen de amandelen grof hakken en in een koekenpan in ca. 1 minuut bruin roosteren. De amandelen en dille door het rijstmengsel scheppen.

Kerrierijst Met Doperwten En Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept