In een kom bakmeel met snufje zout, 150 ml handwarm water en 1 1/2 eetl olie tot een soepel deeg kneden. Deeg ca 10 tot 15 min laten rijzen. In een wok 2 eetl olie verhitten. 1 teen knoflook, helft ui, 1/2 bouillonblokje en 1/2 eetl kerriepoeder 1 minuut roerbakken. Aardappels en sperciebonen erdoor roeren en met 1 1/2 dl water in ca. 30 minuten afgedekt zachtjes laten garen. In roerbakpan 2 eetl olie verhitten. Rest van de knoflook, ui, peper, bouillonblokje en tomatenpuree ca. 1 minuut bakken. kip ca 2 minuten laten meebakken en afgedekt zo′n 15 minuten zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout. Deeg in 8 ballen verdelen. In midden een gat maken, vullen met 1/8 deel van de puree en deeg om vulling dichtvouwen. Uitrollen tot dunne lappen van 17 cm doorsnede. In een droge koekepan met anti aanbaklaag roti;s een voor een bakken tot ze gaan bollen, dan de onderkant ca 1 minuut bakken.Kerrie-kip en sperciebonen op vier borden scheppen. Roti′s ernaast leggen.
Roti Met Kerrie-kip En Sperciebonen is een recept van Smulweb.nl