Doksa Masala (eend In Masala)

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pan op hoog vuur met 3 grote lepels oliewarm maken.Het gemalen spul in de pan doen. Even goed rond draaien. Doe er 1 grote lepel masala in. goed draaien, niet laten aanbranden! Vuur minderen tot de helft. Voeg de stukjes eend toe en blijf draaien, zodat alles goed gemengd wordt. Doe nu 1 eetlepel zout, snufje witte +zwarte peper, snufje fitsien, kippeboulion, een eetlepel tomatenpuree en doe er warm water bij netzoveel dat al het vlees onder water is. Vuur op hoogste stand, totdat het kookt. zodra het kookt, voor op laagste stand en ongeveer een half uur tot een uur laten sudderen.Om de 5 min. even draaien.Na ong 25 min. twee eetlepels met whisky toevoegen.

Doksa Masala (eend In Masala) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)
0 min
Bekijk recept
Roti - Wrap met Lamsvlees
0 min
Bekijk recept