Kaneelijs

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kommetje kaneel en poedersuiker door elkaar mengen. Met 2 el heet water tot papje roeren en laten oplossen. In kom slagroom met kaneel-mengsel bijna stijfkloppen. Klopklop toevoegen en in ca. 3 min. verder stijfkloppen. In diepvriesdoos scheppen en gladstrijken. Met deksel erop in ca. 4 uur laten bevriezen. 5 minuten voor gebruik eruit halen.

Kaneelijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept