Portabello Met Geitenkaas En Pistou Van Tomaten

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet in pan met olijfolie de knoflook en rozemarijn aan.voeg de ontsteelde portabello toe en fruit 2 min.doe alles op oven vaste schaal en leg op de binnenkant van de paddestoel een plak geitenkaas met wat fijngesneden abrikozen.doe per paddestoel 2 flinke eetlepels honig erop en zet in oven van 185 graden.5 min in oven.

Portabello Met Geitenkaas En Pistou Van Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sonja's Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portabello Met Bataatpuree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept