Montbriac Met Champignons En Port

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekepan boter verhitten. Op hoog vuur champignons in circa 2 min. al omscheppend bakken. Bosui toevoegen en circa 1 min. meebakken. Port, zout en peper toevoegen en het geheel ongeveer 5 min. zachtjes laten stoven. Ondertussen de veldsla over 4 borden verdelen. De kaas in plakjes snijden. De champignonmengsel over de veldsla verdelen, kaasplakken in een waaier erop leggen.

Montbriac Met Champignons En Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Montbriac Met Kastanjechampignons In Port
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept