Jarmilla's Kersentaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren splitsen en eiwitten met helft van suiker stijfkloppen.De eigelen vermengen met de rest van de suiker, het sap, de olie, citroenrasp en tot slot het meel; goed mengen.Daarna de eiwitten toevoegen en door het deeg scheppen Dit deeg in het bakblik storten en verdelen over de hele plaat. Tot slot de kersen (uitgelekt) over het deeg verspreiden en in de oven bakken, totdat het een goudbruine kleur krijgt, oftewel het deeg los laat aan de kant. ong.40 minuten

Jarmilla's Kersentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept