Komkommer "Bonbons"

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1)Week de gelatine in koud water;2)Breng de wijn, bouillon, 100 cc room en het gesnipperde sjalotje aan de kook en laat inkoken tot de helft;3)Voeg de vis toe en laat 10 minuten op een laag vuur trekken; 4)Roer de uitgeknepen gelatineblaadjes toe; 5)Laat het mengsel even afkoelen, pureer de massa en zet de massa op ijswater;6)Zodra de massa begint te "hangen", de lobbig geslagen room doorspatelen;7)Breng op smaak met zout en peper;8)Schil de komkommer en snijd over de lengte doormidden;9)Hol de komkommer-helften uit m.b.v. een theelepel en bestrooi met zout en peper;10)Spuit de forelmousse m.b.v. een spuitzak in de komkommer en laat in koelkast opstijven;11)Snijd de komkommer in mooie schuitjes;12)Garneren met de stijf geklopte creme fraiche, zalmeitjes en een takje dille.

Komkommer "Bonbons" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept