Forel, Gevulde Op De Barbeque

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de forellen goed af onder de koude kraan. Snijd 1 citroen in dunne plakjes. Vouw de forellen open, zodat de buikholten vrijkomen. Bestrooi de buikholten met zout en (versgemalen) peper en vul ze met de plakjes citroen en laurierblaadjes. (Het mooiste is het als je de plakjes citroen en de laurierblaadjes om en om in de buikholten legt.) Bestrijk de forellen dun met olie en bestrooi de huid met wat zout. Klem de forellen vast in de visklem en gril ze in 10-15 minuten bruin en gaar.

Forel, Gevulde Op De Barbeque is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Zalm Van De Barbeque
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pruimen Met Spek Van De Barbeque
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schol Op De Barbeque
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept