GEBAKKEN BANAAN MET ROOMIJS EN SLAGROOM

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de bananen en snijd ze doormidden. Halveer elk stuk nog een keer in de lengte. Druppel de likeur over de 8 stukken banaan. Klop in een kom de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker. Maak nu een beslag van de pannenkoekmix, zout, vanillesuiker en wat melk. Leg de bananen in het beslag. Verhit in een braadpan met een dikke bodem een laagje zonnebloemolie. Haal de stukken banaan uit het beslag en bak ze rondom bruin in de hete olie.

GEBAKKEN BANAAN MET ROOMIJS EN SLAGROOM is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept