Verhit olijfolie in een pan en bak de scampis aan beide zijden goudbruin. Kruid met peper en zout en haal uit de pan. Doe opnieuw 1 el olie in de pan en bak de ui en de look gedurende 1min. Voeg de diepgevroren paprikamix toe en laat even stoven. Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog eens 3 min. stoven. Kruid naar smaak. Voeg beetje bij beetje het mengsel van boter en bloem toe tot het geheel licht bindt. Voeg de scampis opnieuw toe en schep goed om. Verdeel over individuele ovenschaaltjes. Strooi er de geraspte parmezaan en vervolgens de gemalen mozzarella over. Sprenkel er nog 1el olijfolie over. Laat lichtjes kleuren onder de grill en die onmiddellijk op met ciabatta.
Gegratineerd Scampipannetje is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Scampipannetje, romige saus met mango en kokosmelk