Knoflookazijn.

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Knijp de knoflook goed fijn,samen met het zeezout en doe dit in een hittebestendige fles. -Breng de wijn aan de kook en giet over de knoflook. -Laat het mengsel afkoelen en doe dan een kurk op de fles. -Laat 2 tot 3 weken op elkaar inwerken. -Zeef dan de knoflookazijn en bottel het in een nieuwe fles.

Knoflookazijn. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookazijn
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommer- avocadosalade - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Salade Met Gegrilde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookazijn
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommer- avocadosalade - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Salade Met Gegrilde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept