Zalmfilet Met Roomkaas En Basilicum

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de zalmfilets overlangs doormidden. Leg de onderste helften naast elkaar in een lage ovenschaal. Strooi er zout en wat peper over. Bestrijk ze met roomkaas en verdeel driekwart van het basilicum mengsel eroverheen. Leg de andere zalmstukken erop en bestrijkde rest van de bacilicum erover uit. Srenkel de margarine erover uit. Dek de schaal af met magnetronfolie. Verwarm de zalmfilets op driekwart van het vermogen (ongeveer 525-600 watt). Keer de schaal 2 a 3 keer een kwart slag. Lekker met aardappelpurre of pasta en tomatensalade

Zalmfilet Met Roomkaas En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept