Cajun Visfilets

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Receptuur 1 ui 2 teentjes knoflook 2 st. bleekselderij 2 st. lente ui 2 el. Olie 2 el. Gehakte peterselie 1 blik tomatenpuree ? citroen uitgeperst 600 gr. visfilets ? tl. Witte peper ? tl. Paprikapoeder 2 el. Uienpoeder 2 tl. Knoflookpoeder ? tl. tijm
Voorbereiding
De ui en de knoflook pellen en fijn snipperen. De draden van de bleekselderij verwijderen, de stengels wassen en in plakjes snijden. De paprika in blokjes snijden en de lente-uitjes met het groen wassen en klein snijden. De olie in een ovenvaste schaal van circa 1 liter inhoud (onafgedekt) 2 minuten op 100% verwarmen. De ui en de knoflook hierin doen en (onafgedekt) 2 minuten fruiten. Dan de bleekselderij, paprika, lente-uitjes en peterselie toevoegen en (onafgedekt) 4 minuten op 100% verwarmen. Tot slot de tomatenpuree, het citroensap, 2 deciliter water en enkele druppels pepersaus erdoor roeren en de saus (afgedekt) 5-7 minuten op 100% verwarmen. Op smaak brengen met zout. Intussen de visfilets in een ondiepe schaal leggen en met de witte, zwarte en cayennepeper, het paprika-, uien- en knoflookpoeder en de tijm bestrooien. De dunne delen van de vis dubbel slaan, de vis met de dikke delen naar buiten in de schaal leggen. De saus erover schenken en alles (afgedekt) 9-10 minuten op 100% verwarmen. Enkele minuten laten nagaren alvorens te serveren.

Cajun Visfilets is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Texmex runderreepjes met babyromaine
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy cajun kabeljauw
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept