Gepocheerde Kip Met Gedroogd Fruit En Grove Mosterdsaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm in een schone sauspan de bouillon en voeg de abrikozen en stukjes ananas erbij. Laat dit ca. 10 minuten pocheren. Haal met een schuimspaan het fruit uit de saus en breng de saus op smaak met zout, peper en dragon. Breng de saus wederom aan de kook en laat de bouillon ca. 45 minuten sudderen op een laag pitje. Na 45 minuten en op het lage pitje de mosterd erbij scheppen. Proef nog even voor nog meer zout, peper en/of dragon.

Gepocheerde Kip Met Gedroogd Fruit En Grove Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept