Bulgaarse Stoofschotel

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees, de mergpijp, de gesnipperde uien en paprika′s, de ontvelde en in schijven gesneden tomaten, de soepgroente, en het fijngewreven teentje knoflook in de Romertopf leggen. De rijst in boter in een pan lichtbruin bakken, bouillon toevoegen, alles 5 min. laten koken en de massa over het vlees-groentemengsel uitspreiden. De yoghurt erover gieten en het geheel bestrooien met peper en zout. De deksel op de schotel leggen, deze in een koude oven plaatsen, die op 220 C. instellen en het gerecht gaar laten smoren in ca. 2 uur. Voor het opdienen de mergpijp verwijderen en zonodig op smaak brengen.

Bulgaarse Stoofschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept