Lentegroente-schotel Uit De Romertopf

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bleekselderij in stukjes, de bloemkool en broccoli in roosjes, de uien in ringen, de paprika in reepjes en de tomaten in vieren. Meng alle ingredi??nten in een kom en schep dit in de r??mertopf. Zet de r??mertopf in een koude oven en voer langzaam de temperatuur op tot circa 200 gr C. Stoof de groenten in 40 minuten gaar.

Lentegroente-schotel Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met lentegroente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met lentegroente
30 min-
Bekijk recept
Rundersteaks Met Fetakaas Op Een Bedje Van Lentegroente
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Rivierkreeftjes, Lentegroente En Kruidenroom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept