Kip Met Bleekselderij

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de uitgebakken spekjes uit de braadpan en leg ze apart, voeg de olie toe en laat warm worden. Braad de kip tien minuten rondom aan. Leg de kip dan onderin de romertopf. Roerbak de groenten in het overgebleven braadvet en voeg dan de spekjes toe, een uitgeknepen teentje knoflook, een takje tijm, de bouillon en de wijn. Leg de groenten rondom en over de kip en giet het vocht uit de braadpan erbij. Zet de gesloten romertopf in een koude oven en laat hem tot 200 graden opwarmen. Laat de kip zo 1 tot 1,5 uur gaar worden (afhankelijk van de grootte)

Kip Met Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept