Hak de noten en de sukade fijn.Klop de eiwit met het noten-mengsel, het 5-kruidenpoeder, de suiker en 2 eetlepels ketjap los. Dep de rosbief droog en bestrijk hem rondom met het kruidenmengsel.Laat de rosbief afgedekt in de koelkast 24 uur marineren. Zet de Romertopf 15 minuten in ruim koud water,leg de rosbief met de marinade in de Romertopf en zet de Romertopf met het deksel erop in het midden van de koude oven.Schakel de oven in op 200?C en braad de rosbief in 40 minuten rose. Schenk het braadvocht in een pan (laat de rosbief in de Romertopf) en breng het vocht met de rest van de ketjap aan de kook. Roer de maizena los met 1 eetlepel water en bind de saus ermee.Voeg zout en peper toe en snijd de rosbief in plakken.Lekker met lauwwarme gekruide rijst van 300 gr gekookte witte rijst,besprenkeld met een opgelost mengsel van 2 1/2 eetlepel rijstazijn en 2 eetlepels suiker.
Indische Rosbief Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl